Hjem Add Om meg Kontakt 5 Mal innlegg beige design

Hva er egentlig meninga med å blogge? (amaliefashion)

Hva er egentlig meninga med å blogge?Kjære lesere!

I dette innlegget her skal jeg skrive litt om hva jeg synes som er bra med bloggingen.

Denne bloggen har jeg hatt i ett år, men jeg har hatt noen pauser som du vet. Å blogge har blitt en del av hverdagen min og det trives jeg veldig godt med. Når jeg ikke blogger føler jeg at dagen ikke blir den samme. Mote,fashion osv... har jeg vært inspirert i hele livet. Jeg har alltid likt å gå i fine klær/kjoler. Meninga med denne bloggen var at jeg ville dele masse bilder, gi dere tips og jeg ville lære mer jeg også. Det jeg mener med at jeg ville lære mer er at jeg har fått mange utrolig mange gode tips av dere lesere. Det gjør også meg som blogger bedre også. Det er såå mange utrolig mange flinke og kreaktive folk der ute som har lært meg mere. Og jeg håper du også har lært noe av det jeg har lagt ut nå.

Men det beste med å ha blogg er jo de leserne man får. Det er jo faktisk leserne som gjør at bloggeren gidder å legge ut et innlegg hver dag. Så dere lesere dere betyr mye for meg. Kommentarene jeg får er veldig hyggelige, og det setter jeg stor pris på. Noen får jo stygge kommentarer på bloggen sin men det har ikke jeg fått. Det er jeg utrolig glad for. Selvom det blir noen skrivefeil her og der, men så bryr dere dere ikke om det. Det er respekt til dere :) Ingen skriver vel helt riktig hele tiden. Haha..

Jeg synes du skal blogge om noe du er interessert i, men som du også tror at flere på din alder eller ++ er interessert i. Ungdommer er ofte litt interessert i det samme og kvinner og kvinner er sikkert også litt interessert i det samme. Det samme er det sikkert med menn.

Det som var meninga med dette innlegget var egentlig å få fram hva dere lesere betyr for meg og hvorfor jeg blogger om mote, fashion osv..

Fra nå av kommer det ut to innlegg hverdag. Et innlegg KL. 07:30 og et innlegg KL.20:00. Disse tidene passer best for meg og det er de tidene jeg tror en del er på.

Da takker jeg for meg i dag og da ses vi i morgen KL.07:30. Ny uke, ny dag og nytt innlegg ute hva er vel ikke bedre enn det? <3

Jeg avslutter dette innlegget med å legge ut en del bilder av mote og hva bloggen min handler om<3

 

Velkommen til min blogg, hvis du ikke har vært her før <3 

      

 

    

#blogg #lesere #amaliefashion #love #mote

Del gjerne videre!


 • 11.01.2015 kl.19:58
  Fin blogg
  11.01.2015 kl.19:59
  Helt enig! Fin Blogg♥
  11.01.2015 kl.20:32
  Anna: Tusen takk. Setter stor pris på det??
  11.01.2015 kl.20:33
  enya: Takk. Setter stor pris på det <3


  Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  hits