Hjem Add Om meg Kontakt 5 Mal innlegg beige design

Drømmeferie (amaliefashion)

DrømmeferieKjære lesere!

I dette innlegget her skal jeg skrive mye mere enn det jeg gjorde i det forrige innlegget, og nå har jeg bedre tid også. Jeg tror alle drømmer om en ferie som de har veldig lyst til å dra på før vi dør. Kanskje noen allerede har bestilt/tenker på hva dere skal i sommerferien alt. Kanskje noen skal på en fantastisk reise i sommer eller drømmer om en. 

Jeg har reist til Spania og Hellas de siste årene og det er fantastisk det. Men en ting jeg drømmer om er å dra på ferie til eks... Jamaica, Thailand, Mexico, USA, osv... -jeg vil vel egentlig overalt! Jeg er sikkert ikke den eneste som vil det.

Hvem vil vel ikke ligge på en stor fin strand, sole seg hele dagen ,bade og spise is på eks.. Jamacia, California, Thailand, Mexico osv...  Eller shoppe i noen av verdens største shopping byer som, New York, London, Bangkok, eller Tokyo ?

  

Å ligge på en strand og spise is, bade, slappe helt av, drikke brus, høre susen fra sjøen og se opp på den blå himmelen er en fantastisk følelse. Lære å surfe på en av USAs mest kjente strender, bade på den mest kjente stranda i Thailand<3<3 Det hadde vel ikke vært så værst ferie eller?

 

Det er også en bra følelse av at du har spart ganske lenge, også drar du på en skikklig shopping tur i en av verdens største og mest kjente byer. Det hadde vært kjempe morsomt en gang, og spesielt hvis du hadde hatt med deg en god venninne eller kanskje du hadde valgt å tatt med moren din. 

 

 

  

Da håper jeg du likte innlegget! 

Neste innlegg: KL.20:00

Kommenter gjerne!

#fashion #amaliefashion #drømme #ferie #california #klær #shopping #strand 


 • 04.01.2015 kl.16:12
  Åh, herregud! Dr©ªmmer meg helt bort...!

  Jeg har en sp©ªrsmålsrunde med linking på bloggen min nå og jeg setter veldig stor pris på sp©ªrsmål:) Ha en fin kveld videre!
  04.01.2015 kl.16:22
  Får lyst til å reise rundt i hele verden når jeg ser disse bildene :-)
  04.01.2015 kl.16:29
  Beliebersisfamily: Ja enig. Jeg skal ta meg en tur innom bloggen din :)
  04.01.2015 kl.16:31
  Elise Killi: Enig! :)


  Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  hits