Hjem Add Om meg Kontakt 5 Mal innlegg beige design

Tips for langt og vakkert hår (amaliefashion)

Tips for langt og vakkert hårHei, mine lesere!

Mange drømmer om langt og vakkert hår. Nå tenkte jeg at jeg skal gi deg noen tips, så du kommer nærmere den drømmen.

 

Tips til langt og vakkert hår:

1. Vitaminer. Når du er i syden så vokser håret ditt fortere. Det er fordi det er sol, spiser en del frukt, grønnsaker osv.. og da håret ditt blir tilført masse vitaminer. 

2. Kjøp hår produkter som passer til håret ditt. Eks.. hvis venninnen din har kjøpt en ganske dyr shampoo som hjelper henne, så er det ikke sikkert at shampooén hjelper ditt hår. Så kjøp noe du tror håret ditt passer til.

3. Ikke bra å børste håret når det er vått. Å børste håret etter du har dursjet er ikke bra. Det er fordi: håret ditt er vått og hvis du børster håret ditt da kan det bli fortere slitt.

4. Farge håret. Hvis du skal farge håret er det viktig at du velger riktig farge. Husk at hårfargen du velger skal passe til deg, personeligheten din osv... lettere sakt hele deg. :)

5. Vaske håret. Mange tror at du må vaske håret veldig ofte. Mange vasker det hvér dag, men det burde du ikke. Det er ikke bra.

6. Stuss tuppene. Det kan være lurt å stusse tuppene jevnlig. Hvis du venter lenge kan det bli veldig slitt, og da kan det hende at du må klippe mye av håret ditt.

 

 

   


Dette var noen av de viktigste synes jeg.

Da takker jeg for meg i dag og da ses vi i morgen KL. 12:00

Håper du likte innlegget og lærte noe nytt :)

Kommenter gjerne!
  • Skriv en ny kommentar

    Design: Ina Anjuta
    hits