Hjem Add Om meg Kontakt 5 Mal innlegg beige design

Jeg er helt forelska i disse luene<3 (amaliefashion)

Jeg er helt forelska i disse luene<3Hei igjen mine lesere<3

I dag er det 2.januar, andre dagen på det nye året 2015. Jeg håper alle nyter de siste fri dagene før skolen/jobb starter. Skolen min begynner igjen mandag 5.januar. Det er godt å tenkte på at jeg har noen fri dager igjen. Jeg vil bare si "kos deg med de siste fri dagene". Neste ferie er vel vinterferien og det er en stund til. Men over til hva dette innlegget her skal handle om. Det er en lue som jeg fikk for litt siden av mamma. Jeg synes de er såå utrolig nydelige.

Jeg fikk denne lua i grå for litt siden av mamma. Jeg og mamma har likt disse luene ganske lenge. De er ganske populære ser jeg på skolen, byen osv... Og det skjønner jeg godt. De er såå fiine<3 De er også veldig gode og varme. Beste og fineste lua jeg har hatt noen gang... :)

Lua er ribbestrikket eller hva jeg skal kalle det, "jeg er ikke så god på strikke begreper" haha. Men det ser sånn ut. Også har lua en stor og fin pelsdusk.  

Mamma tror jeg kjøpte lua på butikken "Junior" eller noe, men lua er helt sikkert i flere butikker. Du kan også strikke disse type luene selv. Det er oppskrift på nettet.

 

Jeg håper du likte innlegget, neste innlegg i dag kommer ut KL. 16:00 (ved den tiden, kanskje før) 

Da ses vi lesere! <3

Ha en fin dag videre..

 

 

      

 

Legg gjerne igjen en liten kommentar

#luer #dusk #elsk #love #snow #vinter #blogg 
 

 
  • Skriv en ny kommentar

    Design: Ina Anjuta
    hits